Hirdetés

Érintőképernyős nyomtató - ez lenne a jövő?



|

Érdekes koncepcióval állt elő az Artefactgroup csapata, akik megálmodtak egy tablet alapon működő kompakt nyomtatót. Lehet ebből bármi?

Hirdetés

A dizájnerek tervének lényege a SWYP (See What You Print) elv, vagyis egy olyan kompakt nyomtató, amelyhez nincs szükség számítógépes segítségre. Látott már persze ilyet az emberiség, az Artefactgroup által készített koncepció lényege maga a kezelőfelület lett, amely leginkább egy táblagépre hajaz.

 

 

A felhasználó a nyomtató tetején elhelyezett érintőképernyőn alakíthatná kedvére a fotókat, és pontosan azt látná, amit végül nyomtatásban is kezébe vehet - itt ráadásul a méretarány és a margók kérdése is megoldott lenne, mivel a képernyő teljes egészében lefedi a nyomtatót, tehát nem érne túl sok meglepetés a végeredményt illetően.

 

 

Emellett lenne Wi-Fi kapcsolati lehetőség más eszközökkel, gyorsnyomtatás internetről (bár a minőség kérdéses a legtöbb oldalon, de azért csak tessék), és persze könnyű kezelhetőség hajtogatható papírtálcával. Működési bemutató az alábbi videóban, szerintünk ennyit megér ez a különleges koncepció, örömmel látnánk egy valódi terméket is a közeljövőben.

SWYP: See What You Print from Artefact on Vimeo.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.