Hirdetés

Érkezhet az olcsóbb Samsung Galaxy S21 FE



|

A kedvezőbb árcédula nyilván gyengébb teljesítményt is hoz magával, de azért így sem ígérkezik bóvlinak a Samsung állítólagos újdonsága.

Hirdetés

Még 2020-ban dobta piacra a Samsung az első "Fan Edition" jelzővel ellátott mobilját, a Galaxy S20 FE-t, amiből 4G-és 5G-s változatot is kaptak a rajongók. Idén év elején megérkezett a Galaxy S21 FE is, amiből viszont már csak 5G-s variáns jött. Ez némileg érthető döntésnek is tűnhetett, hiszen egyre elterjedtebb az új generációs hálózat, de úgy tűnik, hogy a dél-koreaiak tartogatnak még egy meglepetést.

Hirdetés

Az a hír járja ugyanis, hogy a Samsung már dolgozik a 4G-s Galaxy S21 FE-n, ami a Galaxy Club találata szerint az SM-G990B2 modell lehet. A saját firmware-rel rendelkező készülék Bluetooth 5.2-vel érkehzet, tehát ezen a téren még le is pipálhatja a 5.0-s verziót felvonultató, 5G-s társát. Az állítólagos új változatba a Qualcomm Snapdragon 720G-s chipsetje kerülhet, amivel nem éppen csúcskategóriás mobilokban találkozhatunk.

Egyelőre érdemes egészséges szkepticizmussal kezelni a fenti infókat, már csak azért is, mert egy kevéssel ezelőtt felröppent pletyka szerint a Samsung az S22 FE kukázásával együtt az egész Fan Edition-szériától meg kíván szabadulni. De még ha így is van, az nem zárja ki automatikusan, hogy előtte még piacra dobja a gyártó a S21 FE 4G-s verzióját. A gyengébb teljesítmény fájó pont lehet, de talán a várhatóan kedvezőbb ár kárpótol majd minket ezért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.