Hirdetés

Érkezik a Nougat a OnePlus 3-ra



|

Dolgozik a frissítésen a OnePlus, de konkrét időpontot egyelőre nem árult el a megjelenésről.

Hirdetés

Nemrég a Redditen lehetett kérdezni a OnePlustól, és természetesen előkerült az a kérdés is, hogy mikor jön az Android Nougat a OnePlus 3-ra?

Hirdetés

Sajnos a OnePlus konkrét megjelenési dátumot nem ígért a felhasználóinak, ugyanakkor azt megerősítette, hogy aktívan dolgoznak a frissítésen. 

Remélhetőleg a Nougat a következő hónapokban valamikor megérkezik a OnePlus 3-ra is. Aki nagyon türelmetlen, az a nem hivatalos CyanogenMod ROM telepítésével már most kipróbálhatja az új Android előnyeit - igaz, hibákkal és kevésbé gördülékeny működéssel. 

A OnePlus megerősítette továbbá, hogy a jövő héttől a OnePlus X megkapja az Android Marshmallow-t. Ez lesz az utolsó frissítés a Snapdragon 801-re építő eszközre. 

A válaszokból kiderült az is, hogy a OnePlus nem gondolkozik okosórában és más operációs rendszerekben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.