Hirdetés

Érkezik az új zenetelefon a Motorola ROKR E2



|

Hirdetés

A ROKR E2-ben a kevésbé elterjedt TransFlash memóriakártya helyét a jóval népszerűbb és elérhetőbb SD váltja, így nem kell külön tároló egységet vásárolnunk, hanem a digitális fényképezők igen nagy hányadában megtalálható Secure Digital megoldás is megfelelő lesz. A 3,5 mm-es sztereo fülhallgató kimenet egy zenetelefonnál már alapszolgáltatásnak számít, nem beszélve a megnövelt felbontású beépített kameráról, amellyel már 1,3 megapixeles képeket is készíthetünk.
Az ROKR E2 kijelzője TFT LCD technológiát alkalmaz, felbontása igen nagy (240 x 320 képpont) és a megjeleníthető színek száma is 262 ezerre emelkedett. Az extrák között említhető az USB 2.0 csatlakozási lehetőség, amely jóval gyorsabb a korábban alkalmazott 1.0-nál. Ha meguntuk kedvenc zeneszámaink nyúzását, akkor térjünk át az FM rádió hallgatására, amely 30 állomás eltárolására alkalmas. A WAP böngésző is továbbfejlődött, ezúttal már egy komolyabb Opera szoftver található a ROKR E2-ben. A Motorola az idei év első felére ígéri a készüléket, amelynek ára egyelőre ismeretlen.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.