Hirdetés

Érkeznek a prémium, Google márkájú okostelefonok



|

Szeptemberben állítólag nem Nexus okostelefonok és okosórák jönnek, hanem Google márkájú, prémium eszközök.

Hirdetés

Egy friss jelentés azt állítja, hogy a Google készen áll az új okostelefonjainak a bemutatójára, amelyek azonban már nem Nexus, hanem Google márkanévvel jelennek meg a piacon. 

Hirdetés

Állítólag két Google márkájú okostelefon közeledik, egy 5 hüvelykes, 32 GB-os és egy 5,5 hüvelykes, 128 GB-os. Mindkettő szeptemberben érkezik meg, Android Nougat rendszerrel, és mindkettő prémium készüléknek számít majd. 

Az információk alapján az eddig pletykált Sailfish és Marlin eszközökről van szó, amelyeket az HTC gyárt a Google számára. 

Úgy tűnik, hogy az új Google készülékek prémium kategóriában indulásával az iPhone-t szeretné jobban megszorongatni a Google. Ennek érdekében még arra is ajánl majd megoldást a cég, hogy az almás telefonról egyszerűen át lehessen költöztetni az adatokat. 

Sajnos arról nincs hír, hogy milyen árakra számíthatunk, illetve hivatalosan milyen piacokra jutnak el az újdonságok. Azt is emlegetik viszont egy ideje, hogy a Google két új okosórája sem a Nexus, hanem a Google márkanévvel közelít. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.