Hirdetés

Erős középkategóriás lett az LG Nexus 5X



|

Ujjlenyomat-olvasóval és Wi-Fi ac-vel támad a készülék.

Hirdetés

A Google kedd esti sajtóeseményén nem csak a felső kategóriás Huawei Nexus 6P mutatkozott be, hanem a jóval megfizethetőbb LG Nexus 5X is. Az okostelefon 16 és 32 gigabájtos változatokban lesz kapható, azonban 379 dolláros kártyafüggetlen áron egyelőre csak az utóbbit lehet előrendelni. A kiszállítása októberben kezdődik.

Hirdetés


Ennyi pénzért cserébe korrekt vételnek nevezhető az Android 6.0 rendszerű készülék. A pontos specifikációkat lentebb összefoglaltuk, a taglalásuk helyett inkább csak a modell valódi érdekességeit emelnénk ki: USB Type-C csatlakozó, ac-szabványú Wi-Fi, hatmagos processzorú Qualcomm Snapdragon 808, LTE, NFC, továbbá a Nexus 6P-ben is használt "Nexus Imprint" ujjlenyomat-olvasó.


Külön említést érdemel, hogy a hátlapi 12 megapixeles kamerát lézeres autofókusszal turbózta fel a gyártó, a szenzor mellett dupla LED-es vaku található.


LG Nexus 5X specifikációk:

- GSM / GPRS / EDGE, HSPA+, LTE
- Bluetooth 4.2 LE, Wi-Fi ac, A-GPS, NFC
- Kijelző: 5,2 hüvelyk, 1920×1080 pixel, Gorila Glass 3
- Előlapi kamera: 5 MP
- Hátlapi kamera: 12 MP, lézeres AF, dupla LED-es vaku; videó: 2160p@30fps
- Hatmagos CPU, Qualcomm Snapdragon 808 SoC
- 2 GB RAM, 16 / 32 GB nem bővíthető háttértár
- Google Android 6.0
- Ujjlenyomat-olvasó, USB Type-C
- Nano-SIM
- Akku: 2700 mAh Li-Po, nem cserélhető
- Súly: 136 gramm
- Méret: 147 × 73 × 7,9 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.