Hirdetés

Erre cseréld le a mobilos billentyűzeted



|

Sem Androidon, sem iOS-en nem muszáj a gyári billentyűzethez ragaszkodni - mutatunk 5 alternatívát.

Hirdetés

Az Android platform rugalmasságának az egyik szépsége, hogy nagyon egyszerű lecserélni a gyárilag kapott billentyűzetet. Az új természetesen biztos, hogy számos témával és lélegzetelállító funkciókkal érkezik. Az iOS 8 óta almás fronton is megoldható a billentyűzet cseréje. De miket érdemes elsőként nézegetni? Mutatunk öt kiváló alternatívát. 

Hirdetés

 

Google-billentyűzet

Ingyenes

Letöltés: Android

A Google billentyűzete nem csak megpróbálja megjósolni, hogy mit akarunk leírni, de a stílusunkhoz alkalmazkodva a szótárába is felveszi az általunk használt szavakat és kifejezéseket. Android 4.0-tól fölfelé lehet használni, a témák, hangok és vibrálások pedig személyre szabhatóak. A Google megoldása megtanulja a névjegyeinket is, és írás közben javasolja a neveket is. Nem csak az emotikonokat támogatja, hanem stílusban is passzol a Google-féle környezethez. 

 

Tabletekhez is

 

Fleksy

537 forint / 0,99 euró

Letöltés: Android, iOS

A Fleksy a gyors és pontos gépelésben próbál jeleskedni. A fizetős billentyűzetnek szerencsére van egy 30 napos próbideje, amely során megszokható a minimalista köntösbe bújtatott, rengeteg témával ellátott szoftver. Több mint 800 emotikon van benne, és még az átlátszóság is állítható. A segítségével úgy lehet az appok között ugrálni, hogy a billentyűzet el sem tűnik. Még a GIF-eket is támogatja, de sajnos a betűk összekötését (swype, swiping) nem. Ettől függetlenül nagyon gyors. 

 

Minimalista

 

SwiftKey

Ingyenes

Letöltés: Android, iOS

Régről ismert név a SwiftKey, de a mai napig a piac egyik legjobb billentyűzete, amely folyamatosan fejlődik, egyre jobb, és még ingyenes is. Az alapcsomagban témák, automatikus javítás, automatikus javaslat is van, illetve emotikonok és eltérő elrendezések. A felhőn és a közösségi fiókjainkon keresztül képes megtanulni a stílusunkat, és nagyon pontosan megjósolni, hogy mit akarunk leírni. Tudja követni az éppen menő szlengeket is az online világban. 

 

Ingyenes és kiváló

 

Go Keyboard

Ingyenes

Letöltés: Android, iOS

Aki az egyedi elrendezésekért és a stílusos, folyton frissülő témákért rajong, annak telitalálat a Go Keyboard. Immáron több mint 10 000 téma érhető el hozzá, tehát szinte biztos, hogy mindenki több tucat érdekes skint talál az ízlésének megfelelően. A dizájn mellett a funkciókkal sincs baj, hiszen a swiping mellett az automatikus javítás és a javaslatok is támogatottak. 

 

Rengeteg témával

 

Swype

234 forint / 0,99 euró

Letöltés: Android, iOS 

Szintén régi klasszikus a Swype, amelynek ugyan a működési elve azóta a riválisokban is helyet kapott, de azért a mai napig versenyképes ez a fizetős app is. A hatékony és okos billentyűzet a Nuance-nak hála jól alakítja a hangot szöveggé, illetve jó hír a felhős fiók megléte, ami a különböző eszközök között és az egyéni szótárnál jön nagyon jól. A SwiftKeyhez hasonlóan kezeli a felkapott szavakat is. A próbaidőszak hossza 30 napos. 

 

Így könnyebb

 

Ti milyen billentyűzetet használtok most? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.