Hirdetés

Európába is jön a Motorola táblagépe



|

Az Egyesült Királyságon kívül a T-Mobile fogja forgalmazni a Xoomot.

Hirdetés

A Motorola még január elején jelentette be az NVIDIA Tegra 2 SoC-vel, és 1 GB memóriával felszerelt Android 3.0-ás táblagépét, azonban a Consumer Electronics Show-n nem esett szó a Vén Kontinensen való debütálásáról.

 

Motorola Xoom
Motorola Xoom

 


Szerencsére tegnap, a Mobile World Congress zárónapján hivatalossá vált, hogy az európaiak sem maradnak ki a mókából: az Egyesült Királyságban a Wi-Fi-s változatát a Carphone Warehouse, a Best Buy, és a PC World fogja árulni - utóbbinak megtévesztő neve ellenére nincs köze a lapunkhoz.


Az Egyesült Királyságon kívül a T-Mobile lesz a hivatalos forgalmazó, bár a szolgáltató csak egyes „kiválasztott" piacokra fogja bevezetni a tablet 3G-modemmel is felszerelt változatát. A Motorola Xoom 2010 második negyedévében fog elérhetővé válni Európa-szerte, sajnos árakat egyelőre nem tudunk mondani, ám az USA-ban 800 dollárt (158 ezer forint) kérnek a 3G-modemmel, és 32 GB háttértárral felszerelt változatáért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.