Hirdetés

Európába is jön az LG androidos kagylómobilja!



|

Mikor volt utoljára formabontó mobilod? És kagylós kialakítású?

Hirdetés

A nagyon fiatal Olvasóinkon kívül valószínűleg mindenki jól tudja, hogy a telefonok piaca vizuális szempontból rendkívül unalmassá vált az elmúlt 5-7 évben. Régebben a mobilgyártók nem ijedtek meg a színes, változatos kialakítású, időnként kifejezetten extrém készülékek piacra dobásától, ám az érintőkijelzőknek köszönhetően ez már nagyrészt a múlté.

Hirdetés


Néhányan talán tudják, hogy ettől függetlenül Ázsiában valamiért továbbra is népszerűek a kagylómobilok, a piaci igényre válaszul a mobilgyártók oda továbbra is készítenek efféle készülékeket. Az LG most gondolt egy merészet, és bejelentett egy európai piacon is forgalomba kerülő kagylómobilt. A Wine Smart névre keresztelt eszköz hazai forgalmazásáról egyelőre nincs információink, de Franciaországban, Olaszországban és Lengyelországban biztosan elérhető lesz.


A várható árát nem közölte a gyártó, de a specifikációk alapján valószínűleg nem lesz drága. Hamarosan kiderül, elvileg még augusztus során a boltok polcaira kerül.


LG Wine Smart specifikációk

– GSM/GPRS/EDGE, HSPA+, 4G/LTE
– Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n
– Érintőkijelző: 3,2 hüvelyk, 480×320 pixel
– Előlapi kamera: 0,3 megapixel
– Hátlapi kamera: 3 megapixel
– 1,1 GHz-es és négymagos processzor
– 1 GB RAM, 4 GB háttértár, microSD foglalat, USB 2.0
Google Android 5.1.1
– 1700 mAh-es, cserélhető akku
– Súly: 143 gramm
– Méret: 118 × 59 × 16,6 mm


(Forrás: Android Police)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.