Hirdetés

Európában is kapható lesz a HP Slate6 VoiceTab



|

A gyártó hathüvelykes „hangos tabletjével” az árérzékeny vásárlók kegyeire pályázik.

Hirdetés

A HP a múlt hónapban jelentette be, hogy VoiceTab néven két kisebb, hagyományos hanghívások kezdeményezésére és fogadására is alkalmas androidos tabletet dob piacra Indiában. A 6 hüvelykes Slate6 Voice Tab tulajdonképpen nem más, mint egy nagyobbacska okostelefon; a cég hétfőn, az MWC 2014-en jelentette be, hogy sebtében átfazonírozott változata májustól Európában és a Közel-Keleten is kapható lesz. A készülék közvetlen piaci versenytársai a Nokia Lumia 1520 és az LG G Flex lehetnek.

A Slate6 VoiceTab kimondottan szemrevaló phablet – igaz, egyes részletei talán túlságosan is emlékeztetnek a HTC One és a BlackBerry Z10 designjára. 

Hirdetés

A HP Slate6 VoiceTab hétfőn bemutatott prototípusában egy ismeretlen márkájú, négymagos processzor ketyeg. Jelen pillanatban Android 4.2.2 fut rajta, de az illetékesek azt ígérik, hogy a boltokba már frissebb operációs rendszerrel érkeznek majd a készülékek. A mobil 5 megapixeles hátsó és két megapixeles első kamerát kapott. Hathüvelykes, 720 pixel felbontású kijelzője viszonylag élethű színeket és jó betekintési szögeket szavatol.

A Slate6-tal a HP az árérzékeny vásárlókat igyekszik megcélozni. A 249 eurós, dupla SIM-es, microSD-kártyával bővíthető készülék „akár” 32GB-os változatban is megrendelhető lesz. A hatalmas HP-logóval díszített óriásmobil hat különféle árnyalatban lesz megvásárolható, elsőként Nagy-Britanniában, Franciaországban, Németországban, Svájcban és Svédországban fogják piacra dobni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.