Hirdetés

Európában lesz elsőként WP 7-es mobil



|

Az Egyesült Államokban csak később, november folyamán debütál majd az új OS.

Hirdetés

Kevin Turner, a Microsoft operatív vezérigazgatója szerint elsőként a vén kontinensen fog elérhetővé válni a Windows Phone 7, kicsit pontosabban valamikor október folyamán. Az Egyesült Államokban valamivel később, novemberben kerülhet piacra az első ezt futtató okostelefon.

 

 

LG KM900 Arena: elavult már az egykori csúcsmobil


Egyelőre nem tudni, hogy melyik gyártó fogja piacra dobni a minket is érintő készüléket: a pletykák szerint a HTC októberben, a Dell pedig csak az év végén fogja bemutatni a saját eszközét, így maradt az ASUS, az LG, és a Samsung. A Windows Phone 7 bejelentésekor a Microsoft által használt prototípus állítólag a tajvaniaktól származott, a nagyobbik koreai gyártó tervei ismeretlenek, azonban több forrás szerint az LG nagy bejelentésre készül szeptemberben.


Utóbbi nem meglepő, hiszen a vállalat Európában a KM900 Arena óta nem állt elő igazán komolynak nevezhető készülékkel, inkább csak az olcsó érintős mobiljaikkal üzleteltek nagy tételben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.