Hirdetés

Exkluzív szövegelő a Samsungtól



|

Elvileg csak a Vodafone-nál lesz kapható az androidos i5510.

Hirdetés

A nagyobbik koreai gyártó Berlinben a Galaxy Tab bejelentésével már az első napon ellőtte a puskaporának nagy részét, de ettől függetlenül jelen vannak még néhány egyéb készülékkel is. Az egyik közülük a Vodafone standjánál tekinthető meg, hiszen az Android 2.2-őt futtató i5510 jelzésű mobil elvileg csak a szolgáltatónál lesz kapható.

 

Samsung i5510
Samsung i5510

 

(A kép forrása: GSMArena)


A hivatalos bejelentése még nem történt meg, ám a lényeg látható: az ismeretlen méretű és felbontású érintőkijelzővel szerelt okostelefonra került egy négysoros QWERTY-billentyűzet is, így a szolgáltató mind az internet-centrikus, mind pedig az üzleti felhasználóknak megpróbálhatja értékesíteni az eszközt.


Sajnos a specifikációiról jelenleg csak általánosságokban lehet beszámolni: HSDPA, HSUPA, Wi-Fi, Bluetooth, gyorsulásmérő, szabványos hangkimenet, A-GPS. A kamerája autofókuszos, 5 megapixeles képeket készít, azonban vaku nem került a szenzor mellé. A várható árát és megjelenési idejét még homály fedi, azonban a sajtóközlemény bármelyik pillanatban megérkezhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.