Hirdetés

Extrémek figyelem: jön a víz- és ütésálló táblagép



|

A Panasonic Toughpad néven várható az első táblagép, amely bírja a gyűrődést. Kétbalkezesek és kegyetlenek csúcstechnikája.

Hirdetés

A Toughbook széria sikere már bebizonyította, hogy a Panasonic nem beszél a levegőbe, amikor strapabíró készülékeket kínál a nagyérdeműnek. Az előzetes bejelentés szerint két Panasonic Toughpad érkezik hamarosan, de egyelőre csak az A1-es modellről lehet többet tudni. A 10,1 colos tablet 1,2 GHz-es Marvell processzorral, 1024x768 pixeles, napsütésben is jól látható kijelzővel, 1GB RAM-mal és 16 GB-os tárhellyel kényezteti a felhasználót, de örülhetünk az 5 megapixeles kamerának, és a 4G-s hálózati képességeknek is. A Panasonic ígérete szerint akár 10 órás üzemidőt is bír az akkumulátor, de a Toughpad A1 nem ettől lesz igazán különleges.

A lényeg most először nem a belbecs, hanem a külcsín, ugyanis a Toughpad víz-, por- és ütésálló, ami nem jelenti azt, hogy lehet vele kalapálni a sárban az esős évszak közepén, de azért nem kell megijedni, bírja az extrémebb körülményeket, nem lesz baja egy sima leejtéstől. Mindezért persze keményebb árat kell fizetni, kb. 1200 dollár, vagyis 300 ezer forint lesz az A1 ára. Ezért cserébe viszont remélhetünk némi szavatosságot.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.