Hirdetés

Ez az app bármilyen androidos mobilt feljavít



|

Az HTC Boost+ egy sokoldalú tuningalkalmazás, bármilyen androidos okostelefonra.

Hirdetés

A következő napokban, hetekben várhatóan minden figyelem az HTC 10-re, a gyártó új zászlóshajójára irányul - addig mindenesetre biztosan, ameddig a sok tesztből kiderül, megváltja-e a világot a vállalat idén. 

Hirdetés

Az HTC 10 mellett azonban mást is mutatott a cég, méghozzá az HTC Boost+ nevű appot. Ezt az androidos készülékek optimalizálására tervezték. 

Az app bármilyen, legalább Android 5.0-t futtató robotos eszközön elindul, és segít azt optimalizálni. 

Gyakorlatilag egy extrákkal telepakolt takarítóprogramról van szó. Eltávolítja a felesleges adatokat a belső tárhelyről: gyorsítótárakat, átmeneti fájlokat, telepítőket és követőket. 

A smart boost funkció ugyan a RAM felszabadításával jobb teljesítményt ígér, azonban a gyakorlatban újra és újra kiderül, hogy az effajta appok és funkciók nulla teljesítményjavulást eredményeznek Androidon - így emiatt nem kell túlságosan izgulni. 

Ezen felül is vannak azonban az HTC Boost+ appnak meglepetései. Képes a kiválasztott appokat jelkóddal vagy ujjlenyomattal védeni, továbbá értesítést küldeni, ha bizonyos alkalmazásokat nem használunk. Mutatja a tárhellyel és memóriával kapcsolatos adatokat is. 

A Boost+ holnap érkezik meg a Google Play Áruházba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.