Hirdetés

Ez kell a Windows 10 Mobile Continuumhoz



|

Rögzítve vannak a hardveres követelmények az okostelefonokhoz.

Hirdetés

A Windows 10 Mobile Continuum funkciója lehetővé teszi, hogy az okostelefont gyakorlatilag PC-ként használjuk. A mobil ilyenkor egy nagy kijelzőn tudja megjeleníteni az appokat, és támogatja az egeret és a billentyűzetet is. 

Hirdetés

Most új információk érkeztek a funkció hardveres követelményeivel kapcsolatban. 

A jelek szerint egyelőre csak a Snapdragon 808-as és a 810-es processzorok támogatják. A 720p-s kijelzőkig 2 GB, a full HD-s monitorokhoz 3 GB RAM kell a telefonba. Minimum még a 16 GB tárhely, a Bluetooth 4.0, a 802.11n-es Wi-Fi és a Windows 10 Miracast-támogatás. 

Erősen ajánlott a teljes élményhez a memóriakártya és a C-típusú USB is. 

Jelenleg a Continuumot csak a Lumia 950 és a Lumia 950 XL támogatják, de a jövőben a kitételekre figyelve bármelyik gyártó készíthet megfelelő Windows 10 Mobile-alapú okostelefont. 

A Microsoft Display Dock nyomán azt is tudjuk, hogy a vezetékes és a Bluetooth-alapú billentyűzetek és egerek mellett az audioeszközök, a hubok és a külső tárhelyek is támogatottak lesznek. Az üzemidőre tekintettel persze előnyösebb mindent vezetékes módban összekapcsolni. 

A Windows 10 Mobile végleges buildje decemberben várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.