Hirdetés

Ez kerül a Samsung Galaxy S8-ba



|

A Samsung a Twitteren árulkodott a következő Exynos processzoráról.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben nagyon sokat hallhattunk arról, hogy a Qualcomm Snapdragon 835-ös csúcsprocesszorához a nyárig senki sem férhet hozzá, leszámítva a Samsungot, amely partner volt a gyártásban. Emiatt a Snapdragon 835 egy darabig kizárólag a Galaxy S8-ban lesz benne. 

Hirdetés

A Samsung azonban Európában és a világ nagy részén nem Snapdragon lapkával értékesíti az aktuális csúcskészülékeit, hanem házon belül gyártott Exynos chipekkel. 

Idén sem lesz ez másképp, viszont a Galaxy S8-ba kerülő Exynos SoC-ről nem sokat tudunk. A Samsung elérkezettnek látta az időt, hogy a Twitteren megszellőztesse a legújabb processzorát. 

Az új Exynos 9 SoC a Galaxy S8-ban és a Galaxy S8+-ban kap helyet. A kép alapján a Samsung a 9-es szériával viszi tovább az eddigi vonalat, és nem a számozást emeli meg az Exynos 8890 után, ami a tavalyi zászlóshajókban dolgozott. 

Korábbi jelentések szerint az Exynos 9 10 nm-es technológiával készül, négy Samsung M2 processzormaggal (2,5 GHz-es órajelig) és négy ARM Cortex-A53-as maggal (1,7 GHz-ig) operál, egy ARM Mali-G71 GPU-val kiegészítve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.