Hirdetés

Ez lehet a Huawei P10



|

Úgy néz ki, hogy a Huawei P10 felbukkant a GFXBench adatbázisában.

Hirdetés

A Huawei P9 nagy sikernek mutatkozik, amit többek között a dupla Leica kamerájának, a Kirin 955-ös processzorának és a 3 GB RAM-jának is köszönhet. A készülékből több mint 9 millió fogyott április óta, azonban az utód elkerülhetetlenül is közelít. 

Hirdetés

Mivel a Huawei P10 már felbukkant a GFXBench adatbázisában, ezért már azt is tudjuk, hogy nagyjából milyen lesz. 

A listázott specifikációk alapján a Huawei következő csúcskészüléke 5,5 hüvelykes, 1440 x 2560 felbontású kijelzőt kap. Ez alatt a Kirin 960-as processzor kap helyet nyolc darab 2,3 GHz-es maggal, valamint egy Mali G-71-es GPU. Mindezt 6 GB RAM és 256 GB tárhely egészítheti ki. 

A lista alapján adott a 12 megapixeles hátlapi kamera is, bár azt egyelőre nem tudni, hogy dupla lesz-e, mint a P9-nél. Az előlapi kamera 8 megapixeles, az operációs rendszer az Android 7.0. 

Mivel a Huawei P9 iránt továbbra is komoly kereslet mutatkozik, ezért a Huaweinek nincs oka sietni a P10 megjelenésével. Minden bizonnyal március végén vagy április elején rántja le a leplet a gyártó a következő remek készülékéről, amely a LON-L29-es modellszámmal követi a LON-L19-es P9-et. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.