Hirdetés

Ez lehet a Huawei P10 prototípusa



|

A kiszivárgott képek alapján az előlapra kerülhet az ujjlenyomat-olvasó.

Hirdetés

A Huaweinek nincs oka sietni a P9 utódjával, hiszen a készülék iránti kereslet igazán kedvező, mostanra több mint 9 millió fogyott belőle világszerte. Azonban az utód készül, és 2017 második negyedévében meg is érkezik. 

Hirdetés

Egyre több a pletyka és a szivárgás a P10-ről, a most kiszivárgott képek az állítólagos prototípusról pedig megerősítik azt a szó-beszédet, hogy az ujjlenyomat-olvasó a hátlapról az előlapra költözik. 

A Weibón felbukkant képek alapján marad a dupla hátlapi kamera - ez persze vonzó tétel a P9 specifikációi között is, még ha gyengébb fényviszonyok mellett el is vérzik a P9 és a Mate 9. 

A GFXBench legutóbbi adatai alapján a Huawei P10 egy 5,5 hüvelykes, 1440 x 2560-as kijelzőt kap, Kirin 960 processzorral, Mali-G71 GPU-val, 4/6 GB RAM-mal és 64/128 GB tárhellyel. 

Természetesen messze vagyunk még a bemutatótól, így bármi változhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.