Hirdetés

Ez lehet a Samsung Galaxy Note 4



|

Nagyon erős hardvert kap a Samsung következő csúcsphabletje.

Hirdetés

Gyakorlatilag biztos, hogy a Samsung a szeptember 3-i Unpacked rendezvényén, szűk egy héttel az iPhone 6-ok előtt mutatja be a Galaxy Note 4 phablet készülékét. Egy indonéz online áruházban rövid időre a specifikációk is felbukkantak. Természetesen nem lehet tudni, hogy a valóságot tükrözték-e, de elképzelhetőnek tűnnek, hiszen a Galaxy Note 4 tényleg nagyon erős hardvert kap. 

Hirdetés

Az Erafone szerint az 5,7 hüvelykes Super AMOLED kijelző 1440 x 2560-as felbontást kínál majd, a hátlapon pedig egy optikai képstabilizálással felturbózott 16 megapixeles kamera foglal helyet. A 4 GB RAM-ot 16, 32 és 64 GB belső tárhely egészíti majd ki, microSD-s foglalattal és 802.11ac-s Wi-Fi-vel. 

A Samsungnak valóban sokat kell majd hoznia az új tepsifonnal, hiszen a készülékeik iránti kereslet és a nyereségük alaposan megcsappant az utóbbi időben. Ennek érdekében az amerikai kiadás egy 2,5 GHz-es, négymagos Snapdragon 805 processzort kaphat, a többi piacon pedig egy nyolcmagos Exynos 5433 kerülhet bele. Szeptember 3-án minden kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.