Hirdetés

Ez lehet az HTC 5 hüvelykes Google-telefonja



|

Előkerültek az első információk az egyik idei Nexus okostelefonról.

Hirdetés

A pletykák alapján a Google idén is két Nexus okostelefont dob majd a piacra, és mindkettőt az HTC gyárthatja. Most végre konkrét információk is érkeztek az egyikről. 

Hirdetés

Az Android Police megbízhatónak tartott forrásra hivatkozva azt állítja, hogy az 5 hüvelykes kijelző 1920 x 1080-as felbontást kap, ami alatt 4 GB RAM, egy 2 GHz-es, négymagos processzor, valamint 32 GB-os tárhely és egy 2770 mAh-s akku lesz található. 

Az ujjlenyomat-olvasó marad a hátlapon, a kamerák 12 és 8 megapixelesek lesznek. Marad az USB-C és a jackcsatlakozó, a hangszóró(k) alulra kerül(nek). 

A tavaly bemutatott Nexus 5X nagy népszerűségnek örvend, azonban sokan sérelmezik a Snapdragon 808-as processzorát és a 2 GB RAM-ot. Ha az HTC ezekre rádupláz, akkor minden bizonnyal mindenki elégedett lesz. 

A kérdés már csak az, hogy mennyibe kerül majd a kisebbik Nexus. Jelenleg mindenki attól fél, hogy az HTC miatt az árak az egekbe emelkednek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.