Hirdetés

Ez lehet az HTC egyik új okostelefonja



|

Kiszivárgott egy promóciós videó, amelyen állítólag a hamarosan bemutatkozó HTC Ocean látható.

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor az HTC egy január 12-i eseményén több új okostelefonról is lerántja a leplet. Úgy néz ki, hogy az egyik készülékről egy promóciós videó is kiszivárgott

Hirdetés

A videóban az HTC Ocean kódnéven emlegetett eszköz látható, és azért nagyon érdekes, mert a felvétel szerint a gyártó új módon teszi lehetővé a képernyő szélének a hasznosítását. 

Egészen pontosan a kijelző/készülék oldalán görgetve lehet majd váltani a különböző appok között, amelyek ikonjai szélen jelennek meg. Azt egyelőre korai lenne megmondani, hogy ez mennyire használható újítás a mindennapokban. 

Az új funkcióknak hála mindenesetre gyorsan lehet majd szelfizni - és minden bizonnyal másra is gondolt még az HTC. 

A pletykák alapján legalább két új okostelefon jön január 12-én: az HTC U Ultrát az HTC U Play kísérheti, új kezelőfelülettel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.