Hirdetés

Ez lenne a Samsung Galaxy Tab 2?



|

Kissé mintha elszaladt volna a ló a jelen pletyka elindítójával.

Hirdetés

A koreai gyártó szeptemberben mutatta be a Galaxy Tabot, ám a felfokozott versenyhelyzetre való tekintettel senki sem lepődne meg az utódjának viszonylag gyors bejelentésén. Mára megérkezett az első pletyka a Tab 2-ről, amely nagyrészt nem tartogat meglepetéseket, de azért akad néhány érdekes pont.

 

Samsung Galaxy Tab 2
Samsung Galaxy Tab 2

 


A híresztelés szerint a táblagépbe NVIDIA Tegra 2 SoC fog kerülni, amely ugyan nem elképzelhetetlen, de kissé rossz fényt vetne a Samsung processzortervező részlegére. Az igazán komoly fenntartásokkal kezelendő információ az érintőkijelzőre vonatkozik: elvileg a panel maradt 7 colos, ám a felbontása 2048×1200 pixelre hízott. Ez egyrészt brutálisan magas az átlóhoz képes, másrészt pedig a Tegra 2 ugyan bivalyerős, de nem ennyire - érdemes megtekinteni a hivatalos specifikációit a gyártó weboldalán.


Egyéb állítólagos tulajdonságok: Google Android 2.3 OS, 8 megapixeles hátlapi kamera, 3 megapixeles előlapi szenzor, 1 GB RAM, 64 GB háttértár, microSD-foglalat, gyorsulásmérő, giroszkóp, légnyomásmérő (!), Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 3.0, 3G-modem, USB-kapu.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.