Hirdetés

Ez lett az egyik első Snapdragon 820-as okostelefon



|

Papíron tényleg lenyűgöző lett a LeTV Max Pro.

Hirdetés

Régóta beszédtéma a Qualcomm Snapdragon 820-as processzora, ami végre meg is érkezik a piacra. Melyik készülék lesz az első? Valószínűleg a LeTV Max Pro, amely a CES-en is megvillantotta a képességeit. 

Hirdetés

Papíron egészen lenyűgöző az okostelefon, ráadásul a gyártó büszke rá, hogy első lett a Snapdragon 820-as mezőnyben. 

A készülék 6,33 hüvelykes, 2560 x 1440-es kijelzővel rendelkezik, ami alatt 4 GB RAM, maximum 128 GB tárhely és egy optikai képstabilizálással felturbózott 21 megapixeles kamera egészítik ki a villámgyors processzort. 

A 3400 mAh-s akku támogatja a Qualcomm QC 2.0-ás gyorstöltését, illetve a 802.11ac-s WiFi, valamint a 802.11ad-s WiGig is támogatott. A töltést és adatátvitelt USB-C porton lehet intézni, illetve hátul a Qualcomm Sense ID ujjlenyomat-olvasója fokozza a biztonságot. 

Az Android 6.0-val érkező készüléket elsősorban Kínára tervezték, és a specifikációk alapján valóban remek. Sajnos a helyszíni beszámolók és tapasztalatok ezt nem minden esetben tükrözik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.