Hirdetés

Ez történik, ha tönkremegy az iPhone 7 home gombja



|

Az új iPhone-ok home gombja is tönkre tud menni a visszajelzések szerint - ilyenkor egy virtuális alternatívát kínálnak.

Hirdetés

Az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus nagyon minőségi készülékek, de sajnos jókora mennyiség sorozatgyártásánál adódhatnak hibák. Ennek ellenére kellemetlen meglepetés, amikor valakinek az új eszköze váratlanul kikapcsol, majd később egy üzenettel jelzi, hogy a home gombnak valami baja van, és a javításig egy virtuális gombot kell használni. 

Hirdetés

Ez történt meg az elmúlt napokban több felhasználóval is. Mindez bizonyítja, hogy az új home gomb bár elméletben strapabíróbb a kifejezetten fizikai és mechanikus elődnél, de mozgó alkatrészek hiánya ide vagy oda, ez sem működik örökké. 

Az iPhone-t mindenesetre az Apple felkészítette, hogy ilyen probléma esetén felajánljon egy alternatívát a javításig - ez pedig egy virtuális home gomb a kijelzőn (ami persze kevésbé elegáns). 

Remélhetőleg nem lesz meghibásodásra hajlamos az új alkatrész, és nem lesznek tömeges jelentések sem. 

Az Apple természetesen cserélte az érintett készülékeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.