Hirdetés

Ezek a Huawei készülékek frissülnek Android 7.0-ra



|

Megvan a pontos lista, hogy mely eszközökre jut el a Mate 9 után az Android 7.0 és az EMUI 5.0 kezelőfelület.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a december elejétől vihető Huawei Mate 9 gyárilag az Android 7.0 Nougat operációs rendszerrel és az új EMUI 5.0 kezelőfelülettel érkezik, az viszont kérdés volt, hogy a gyártó meglévő kínálata mikor frissülhet. 

Hirdetés

A Huawei hivatalosan is megerősítette, hogy mely eszközök kapnak elsőként frissítést és új EMUI-t. Béta build néhány hónapja már volt a Mate 8-ra és a P9-re, most azonban biztossá vált, hogy mindkettő megkapja a stabil frissítést 2017 első negyedévében. 

A lista persze hosszabb, a Mate 8 és a P9 frissítése után más készülékekre is megérkezik az új rendszer. Ezek közé tartozik a P9 Plus, a P9 Lite, a Nova és a Nova Plus. 

Azt egyelőre nem tudni biztosra, hogy ezeket követően a régebbi Huawei készülékek is frissülhetnek-e, de remélhetőleg ez csak a kezdet, és jövőre az olyan eszközökre is eljut az új rendszer, mint mondjuk a Huawei P8. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.