Hirdetés

Ezek a legkeresettebb androidos okostelefonok



|

A Samsung Galaxy S7 edge a legkeresettebb androidos készülék, de a második és a harmadik helyezett is Samsung.

Hirdetés

A Strategy Analytics nyilvánosságra hozta az eladásai statisztikáit az idei év első felére vonatkozóan, ami az androidos okostelefonokat illeti. 

Hirdetés

Ezek alapján a legkeresettebb modell idén eddig a Samsung Galaxy S7 edge volt. A magas vételár nem állította meg a felhasználókat, akik 13,3 millió darabot vásároltak az eszközből. 

A Galaxy S7 edge gyártásával már nem voltak fennakadások, ráadásul méretben is sikerült megkülönböztetni az alapmodelltől a hajlított kijelzővel rendelkező zászlóshajót. 

Ennek ellenére az 5,1 hüvelykes, normál kijelzős Galaxy S7 is sláger volt, a 11,8 millió leszállított darabbal a toplista harmadik helyére ugrott fel 2016 első felében. 

13 millió darab fogyott a Galaxy J2-ből is, ami azt jelenti, hogy a nagyon olcsó, elsősorban Indiának és a hasonló piacoknak szánt készülék a második legkeresettebb androidos eszköz volt eddig idén. 

A Samsung top 3-as eredménye jól mutatja, hogy kifizetődő a dél-koreaiak stratégiája, a Galaxy Note 7 pedig hasonló folytatást ígér. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.