Hirdetés

Ezek a Samsungok frissülnek először Android Marshmallowra



|

2016 elején a fontosabb készülékekre már érkezik a Marshmallow.

Hirdetés

Az Android világában sajnos nem lehet a készülékeken olyan gyors és hatékony frissítésekre számítani, mint az iPhone-oknál. A Samsung például még mindig azon dolgozik, hogy eljuttassa az Android 5.1.1-et az eszközeire (többek között a Galaxy Note 4 sem kapta még meg) - ennek ellenére már az Android 6.0 frissítési tervei is megvannak. 

Hirdetés

A Google a Marshmallow rendszerébe sok fejlesztést hozott, főként a motorháztető alatt: appok engedélyei, memóriahasználat követése, energiatakarékosság, automatikus mentés, stb. A Samsung az elsők között lesz, amely megkapja az OS-t. 

A hírek szerint már meg is van a lista azokról a készülékekről, amelyek elsőként kapják meg a legújabb Androidot. 

Ugyan biztosra nem lehet venni ezt a listát, de teljesen logikusnak tűnik a felépítésére. Úgy tudni, hogy 2016 elején kezdődhetnek ezeknek az eszközöknek a frissítései. Melyek azok? 

Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy S6 Edge+
Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6 Duos
Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4 Duos
Samsung Galaxy Note Edge
Samsung Galaxy ALPHA
Samsung Galaxy Tab A

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.