Hirdetés

Ezek lesznek az év legjobb okostelefonjai - második rész



|

Lesz még élet a Galaxy Note 5-ön és az iPhone 6S-en túl is.

Hirdetés

Korábban már leírtuk, hogy a Samsung Galaxy S6-tal, az HTC One M9-cel és az LG G4-gyel koránt sincs vége a nagy durranásoknak, ami az okostelefonok piacát illeti 2015-ben. Azonban lesz még élet a Galaxy Note 5-ön és az iPhone 6S-en túl is. Milyen érdekes nagyágyúk jönnek még idén? Mutatjuk. 

Hirdetés

 

Huawei D8

A Huawei nagyon beleerősített az elmúlt hónapokban, és ennek a jele lesz a Huawei D8 is. Ez a Mate 8-hoz hasonlóan egy Quad HD-s, de 5,5 hüvelykes phablet lesz. A gyártó idei zászlóshajójának ígérkező modellbe egy még ismeretlen, 64 bites Kirin 950-es processzor kerülhet, 4 GB RAM és 64 GB tárhely társaságában. A megjelenést az utolsó negyedévre várhatjuk, 800 dolláros árcédulával. 

 

Rákapcsolt a Huawei

 

Microsoft Lumia 940 és Lumia 940 XL

A Microsoft legnagyobb hibája mobilfronton, hogy még mindig nincs olyan csúcsmodellje, amivel érdemben versenyezhetne. A mobilos Windows 10 megjelenésével ez azonban megváltozik. A redmondiak megerősítették, hogy egy vagy kettő (valószínűleg kettő) csúcsmodellt is kiadnak, Cityman és Talkman kódnévvel. Az 5,2 és az 5,7 hüvelykes modellek Quad HD-s kijelzőt, Snapdragon processzort, 3 GB RAM-ot, 32 GB tárhelyet és kártyaolvasót kaphatnak. Állítólag kamerában is nagyon erősek lesznek, a Cityman pedig három LED-es villanót is kaphat. 

 

Már nagyon ideje

 

OnePlus Two

A jelenlegi álláspont szerint valamikor a harmadik negyedévben rajtolhat el a OnePlus Two, amelybe többek között már ujjlenyomat-olvasó is kerül. A cég ügyvezetője szerint 400 dolláros vételárra lehet számítani, feltéve, hogy az új készülékbe a Snapdragon 810-es lapkakészlet kerül. 

 

Még várni kell rá

 

Oppo Find 9

A Find 9 lesz az Oppo következő zászlóshajója, amelybe Snapdragon 810-es processzor és 4 GB RAM várható. Egyes kiszivárgott fotókon két hátsó kamera is látható, és mivel az Oppo ilyen téren szeret kísérletezni, ezért nem zárható ki ennek a valódisága. 

 

Oppo

 

Google Nexus a Huaweitől

A pletykák szerint a Google az idei évben is egy új mobilgyártóra bízná a következő Nexus okostelefont. Ezúttal a Huawei lesz a befutó, ha igazak a hírek. Egyes feltevések szerint az is lehet, hogy az ígéretes D8-at alakítják majd át egy picit: a Google nyújtotta rendszer már az Android 6.0 lesz rajta, és persze C típusú USB port kerül rá. 

 

A Nexus 6-nál a Motorola volt a befutó

 

Szerintetek melyik lesz 2015 legjobb okostelefonja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.