Hirdetés

Ezekben az országokban siker az iPhone SE



|

Több európai országban is kedvelt modell lett a kompakt iPhone.

Hirdetés

A Localytics legutóbb azt vizsgálta, hol mekkora siker az Apple iPhone SE. A 4 hüvelykes okostelefon fogadtatása elég eltérő. 

Hirdetés

Sok európai országban lett például népszerű a kicsi iPhone: a brit és a francia piacokon egyaránt elérte az 1 százalékos határértéket az első három hétben. 

Kanadában és Hongkongban is szeretik az újdonságot, Amerikában azonban csak annyira népszerű, mint a világon átlagosan (0,4 százalék). 

Az adatok szerint egyébként az iPhone SE újdonsült vásárlóinak a száma alacsonyabb, mint az iPhone 6, az iPhone 6S, az iPhone 5S és az iPhone 5C készülékeknél volt. 

A kis okostelefonok kedvelői számára mindenesetre remek lehetőség az iPhone SE, elvégre megtartja a kompakt formát, de kellően erős hardvert biztosít (A9-es lapkakészlet, 12 megapixeles kamera, Live Photos, Touch ID, NFC, stb.). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.