Hirdetés

Ezeket az iPhone-okat kerülheti el az iOS 16



|

Három olyan iPhone is érintett lehet, amelyeken még simán elfutott az iOS 15.

Hirdetés

Az androidos oldalhoz hasonlóan az Apple sem támogatja az idők végezetéig az összes megjelent készülékét, így nem újkeletű dolog, hogy a régebbi iPhone-ok nem kapják meg az iOS újabb verzióit.

Jelenleg még az iOS 15 élvezi az almás vállalat támogatását, de szinte biztosra vehető, hogy érkezni fog újabb verzió az operációs rendszerből a későbbiekben. Az viszont már erősen kérdéses, hogy mely modelleken lesz elérhető a frissített változat.

Hirdetés

Az iDropNews egy AppleLeaksPro nevű szivárogtatóra hivatkozva arról írt, hogy az iOS 16 nem lesz elérhető az Apple több olyan mobilján sem, amelyre az iOS 15 még megjelent. Ha hihetünk az informátornak, akkor az iPhone 6s, az iPhone 6S Plus és az eredeti, első generációs iPhone SE érintett, így ezeken várhatóan be kell érnünk a jelenlegi rendszerrel.

Persze nem kell azonnal a kukába dobni a mobilt, és újat vásárolni, mivel ez egyelőre csak egy nem túl biztos lábakon álló pletyka, és valószínűleg az iOS 16 megjelenése is odébb van még. Sőt, akkor is érdemes lehet megtartani a régebbi modelleket, ha nem bánjátok, hogy elavultabb rendszer fut rajtuk, hiszen ettől függetlenül még sokáig működőképesek lehetnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.