Hirdetés

Ezekre a Sony telefonokra jön a KitKat



|

A Sony vázolta a frissítési terveit az Android 4.3-mal és 4.4-gyel kapcsolatban.

Hirdetés

Egy ideje már hivatalosan is bemutatkozott a 4.4-es Android, a Sony pedig most úgy döntött, ideje tisztázni, mely okostelefonjaira érkezik meg a KitKat. Egy hivatalos blogposzt keretében felsorolták az érintett készülékeket, illetve kitértek arra is, hogy mi a helyzet a 4.3-as frissítésekkel

Hirdetés

Ami a Jelly Beant illeti, az Android 4.3 az Xperia Z, az Xperia ZL, az Xperia ZR, az Xperia SP, az Xperia Z Ultra, az Xperia Z1 és az Xperia Tablet Z eszközökre egyaránt megérkezik. A drágább modellek mellett nem marad ki a sorból még az Xperia T, az Xperia TX és az Xperia V sem. Pontos dátumok nincsenek, a megjelenésekre a jövő hónaptól lehet számítani. 

A 4.4-es KitKattel kapcsolatban egyelőre csak az Xperia Z-t, az Xperia ZL-t, az Xperia Z1-et, az Xperza Z Ultrát és az Xperia Tablet Z-t erősítették meg. Ennek ellenére valószínű, hogy jóval több Xperiát érint majd a kitkates frissítés, hiszen az Android 4.4 az 512 MB RAM-mal rendelkező készülékeken is futtatható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.