Hirdetés

Ezekre az Xperiákra jön az Android 7.0



|

A Sony máris előrukkolt a Nougatot megkapó eszközök listájával.

Hirdetés

Nem ment zökkenőmentesen az androidos mobilok piacára való belépés a Sony-nál, a kezdeti időkben a vállalat hírhedtté vált arról, hogy az operációs rendszer elavult kiadásaival dobta piacra a készülékeit, majd a beígért újabb verzióra való frissítésük is egy örökkévalóságig tartott.


Hirdetés


Ezek az idők többé-kevésbé elmúltak, a Sony Mobile most egyetlen nappal az Android 7.0 stabil verziójának bejelentése után közzétette a Nougatot megkapó Xperia termékek definitív listáját. Sajnos azt nem árulta el a gyártó, hogy körülbelül mikor lehet számítani a jelentős frissítések elkészülésére, így a megfelelő eszközök tulajdonosainak helyében mi nem várnánk tűkön ülve a patchek kiadására.



Az Android 7.0-ra frissülő Sony eszközök:

- Xperia Z3+
- Xperia Z4 Tablet
- Xperia Z5
- Xperia Z5 Compact
- Xperia Z5 Premium
- Xperia X
- Xperia XA
- Xperia XA Ultra
- Xperia X Performance


(Forrás: WCCFTech, Sony)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.