Hirdetés

Ezer forintos okostelefon érkezik az indiai piacra



|

Holnap kezdődik a belépőkategóriás Freedom 251 előrendelése.

Hirdetés

Részben a kínai cégeknek köszönhetően az abszolút belépőkategóriás okostelefonok már évek óta nem megfizethetetlen luxustermékek, azonban a Ringing Bells névre hallgató indiai mobilgyártó most alaposan odacsapott a riválisoknak: a Freedom 251 névre hallgató készüléke 251 rúpiáért, azaz körülbelül 1000 forintért kerül majd forgalomba. A kártyafüggetlen termék előrendelése 2016. február 18-án kezdődik.

Hirdetés


A fenti összegért cserébe a fogyasztók 4 hüvelykes és 960×540 pixeles IPS érintőkijelzőt, 0,3 / 3,2 megapixeles kamerákat, négymagos és 1,3 GHz-es processzort, 1 GB memóriát, 8 GB bővíthető háttértárat, 1450 milliamperes akkut, továbbá Android 5.1 operációs rendszert kapnak.


Az IDC mobilos elemzésekért felelős csoportjának alelnöke szerint a telefon hardveres komponensei már önmagukban többe kerülnek a meghatározott fogyasztói árnál, így Bryan Ma tippje szerint a Freedom 251 valójában egy reklámcélra kitalált termék, a gyártó szándéka a márkanevének minél gyorsabb köztudatba hozása lehet.


(Forrás: PC World)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.