Hirdetés

Ezért csúszik az Xperia Z5 utódja



|

A Snapdragon 835-ös készletproblémák miatt a Sony meg kell, hogy várja a Galaxy S8 megjelenését.

Hirdetés

Bár a Sony a legutóbbi negyedévében nem lett veszteséges, az Xperiák eladásai annyira nem alakultak fényesen - csupán 5 millió talált gazdára. 

Hirdetés

Ennek ellenére a Sonynak van rajongótábora, amely izgatottan várja az idei MWC-t. Sajnos a japán cég várhatóan egyetlen zászlóshajót sem mutat be a rendezvényen. 

A nemrég kiszivárgott Sony Yoshino állítólag 4K-s kijelzőt és Qualcomm Snapdragon 835-ös processzort tartogat. Ha viszont a Sony bemutatná a hónapban, akkor nem tudná piacra dobni egészen április végéig, amíg a Galaxy S8 meg nem jelenik. 

A Snapdragon 835-ös készletproblémák miatt így a Sony állítólag eltolta az új Xperia zászlóshajó bemutatóját. A készülék azért ott lesz az MWC-n, de csak zárt ajtók mögött mutatják meg a szerencséseknek. 

Úgy hírlik, hogy a Sony ehelyett legalább négy középkategóriás Xperiát visz Barcelonába. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.