Hirdetés

Ezért jó, hogy gyorsan tölt a Galaxy S7



|

A Samsung új reklámja a zászlóshajó gyorstöltésére koncentrál.

Hirdetés

A Samsung hamarosan több mint 25 millió Galaxy S7 és Galaxy S7 edge készüléket adott el, és természetesen nem akar megállni. A reklámhadjárat emiatt folytatódik. 

Hirdetés

Miért jó Galaxy S7-et venni? Az üzemidő nagyon fontos manapság, illetve az is, hogy amikor egy készülék lemerül, akkor mennyi idő alatt lesz ismét teljesen feltöltve. 

Természetesen nem a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge az egyetlenek a piacon, amelyek képesek gyorstöltésre. Sok a rivális a kategóriában, azonban kétségtelen, hogy a Samsung jól oldotta meg a feladatot, a leggyorsabbak között van, továbbá a vezeték nélküli töltést is támogatja. 

A Galaxy S7 mindezek miatt értékes perceket takarít meg a használójának. Erre koncentrál a reklámfilm is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.