Hirdetés

Ezért lesz 18:9-es kijelzője az LG G6-nak



|

Az LG felfedte a 1440 x 2880-as képernyő titkát - vajon miért kap szokatlan kijelzőt az új csúcsmodell?

Hirdetés

Gyakorlatilag nincs már olyan részlet, amelyet ne tudnánk az LG G6-ról - az elmúlt hetek szivárgásai szinte minden részletre fényt derítettek. Az LG legutóbb azt is elárulta, hogy miért nyúlt ilyen szokatlan arányú, 18:9-es kijelzőhöz. 

Hirdetés

Az LG G6 azért kap 5,7 hüvelykes, 1440 x 2880-as Full Vision panelt, mert így jobb lesz a multitaskingban. 

A szélesebb képernyő a tartalmakat jobban tudja majd elénk tárni, illetve ha kiaknázzuk az Android viszonylag új osztott képernyős módját, akkor egyszerre két appot tudunk egymás mellett használni, egyforma méretű, négyzet formájú ablakokban. 

Az LG G6 február 26-án mutatkozik be. Snapdragon 821-es SoC kerül bele, továbbá quad DAC, hátlapi dupla kamera, ujjlenyomat-olvasó, vízálló burkolat, illetve 3200 mAh-s akkumulátor. A kezelőfelülete az LG UX 6.0 lesz, ami az Android 7.0-ra építkezik, és azt viszi tovább, amit az LG V20-nál is láthattunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.