Hirdetés

Ezért nem jön Európába a Galaxy Note5



|

A Samsung szerint a kontinens lakóinak nem kell az érintőceruza.

Hirdetés

A Galaxy S6 edge+ és Galaxy Note5 képében a Samsung két igazán prémium mobilt mutatott be a héten. Némi meglepetésre hardveresen szinte teljesen azonosak a mobilok: az előbbi hajlított kijelzőt kapott, az utóbbi különlegességét pedig az érintőceruzája adja. Minden egyéb tekintetben szinte ikertestvérek.

Hirdetés


Az elmúlt hetekben-hónapokban az érintőceruzás Galaxy Note5-re váró európai vásárlók sajnos csúnyán meglepődtek, mikor kiderült, hogy a készülék minimum egy jó darabig, de talán soha nem lesz kapható a Vén Kontinensen. A Samsung mára magyarázattal is szolgált a váratlan fejleményre: állítólag a fogyasztói igények, továbbá a specifikus piaci körülmények miatt nem lesz kapható Európában a mobil. Nem technikai, hanem üzleti okok állnak a döntés hátterében.


Ettől függetlenül a Samsung nem zárkózik el a mobil amerikai és ázsiai piacokon túli elérhetővé tételétől, nincs teljességgel kizárva az jövőbeli európai forgalmazás.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.