Hirdetés

Ezért nem vízálló a Google Pixel és a Pixel XL



|

A válasz nagyon egyszerű: a Google kifutott az időből. Persze nem kell félni a vízcseppektől.

Hirdetés

A Wired egy beszélgetés során felfedett egy titkot, amit még korábban tudott meg a Google embereitől. Ez a Pixel és a Pixel XL okostelefonokról szól, amelyek sajnos a trendekkel ellentétben nem vízállóak. 

Hirdetés

Miért? A válasz nagyon egyszerű: a Google kifutott az időből. A cég már rég dolgozott a saját okostelefonján, amikor 2015 vége felé aztán kukába vágták az addigi munkát, és egy teljesen újba kezdtek. Ez volt a Pixel és a Pixel XL, amelyre alig több mint 9 hónapja volt a vállalatnak. 

Ez kompromisszumokat követelt, ami jelen esetben a vízállóság hiányát jelenti. És talán a sokak által hiányolt sztereó hangszóróét is...

A Pixel széria IP53-as minősítése alapján véd a por és a fröccsenések ellen, vagyis a vízcseppektől azért nem kell félni. 

A YouTube-on persze sokan megnézték, hogyan bírja a vizet. Egy tálba merítve egy óra után is működőképes maradt, azonban a hangszóró megadta magát. 

Bár az esőtől nem kell tartani, jövőre minden bizonnyal pótolja a hiányosságokat a Google. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.