Hirdetés

Ezért olyan jó fényképező az iPhone



|

A 60 Minutes műsornak hála kiderült, hogy 800 ember dolgozik a készülék kameráján.

Hirdetés

A CBS 60 Minutes műsora nemrég az Apple-lel foglalkozott, a beszélgetésekből pedig több érdekesség is kiderült. Például az iPhone kamerájáról. 

Hirdetés

Az iPhone az egyik legjobb mobilos fényképező, amit jól mutat, hogy rengetegen ezt választják elsődleges eszköznek a képeik készítéséhez. 

A minőségnek azonban ára van: az Apple azt mondja, hogy 800 ember kizárólag az iPhone kameráján dolgozik. A mérnököket és a specialistákat Graham Townsend vezeti. 

Az iPhone kameramoduljában több mint 200 külön alkatrész van, a tesztek során pedig különböző feltételeket is szimulálnak, hogy kiderüljön, milyen kép készül naplementekor vagy éppen beltéri világításnál. 

A csapat mérete jól mutatja, hogy ez nagyon fontos terület az Apple számára - elvégre sok reklámjuk kifejezetten az iPhone fotós képességeire épít, és minden modell újít valamit ilyen téren is. 

Tim Cook kitért még többek között az adókérdésre is: szerinte az Apple minden egyes adódollárt befizet, az pedig egy "teljes politikai baromság", hogy el akarják kerülni az Amerikában adózást. Azt elismerte, hogy sok milliárd dollárt tartanak Amerikán kívül, de hozzátette, hogy amíg az Amerika számára rettenetes és kőkorszaki adórendszer van érvényben, addig ez szükségszerű. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.