Hirdetés

Ezt kell tenned, ha nem frissül az iPhone-od töltöttségjelzője



|

Az Apple tudatában van a hibának, ami sokak számára okoz kellemetlenséget.

Hirdetés

Az Apple elismerte, hogy az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus készülékeken valóban előfordulhat egy olyan kellemetlen hiba, amelynek keretében az akku töltöttségét jelző érték a felső sávban nem hajlandó frissülni. 

Hirdetés

Az almás vállalat vizsgálja az ügyet és jelenleg is a megoldásán dolgozik. Egyelőre úgy tűnik, hogy az elállított időzónákkal és az órával kapcsolatos a gond. 

Aki tapasztalta a rendellenességet, annak azt ajánlják, hogy indítsa újra a készülékét, és az idő beállítását állítsa automatikusra. 

A fórumokban sokan panaszkodnak erre a kellemetlenségre. Rengetegen egyébként azért állítják át kézzel az órát, hogy megkerüljék a játékok időbeli korlátozásait. 

Furcsa, de az, hogy az Apple ragaszkodik az automatikus időbeállításokhoz, valóban arra utal, hogy a töltöttségjelző az óra beállításai miatt nem akar frissülni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.