Hirdetés

Ezt tudhatja a Honor összehatjható csúcsmobilja



|

Egy szivárogtató ismerni véli a Honor Magic V specifikációit, így természetesen meg is osztotta őket a nagyvilággal.

Hirdetés

Az új év borítékolhatóan számos új okostelefont is hoz majd, köztük az év elejére várják sokan az új iPhone SE megjelenését, ahogy szinte biztosan a küszöbön áll a Samsung új zászlóshajóinak rajtja is.

De a hagyományosabb formátumó mobilok mellett egy új összehajtható készülék, a Honor Magic V érkezése sem lehet már messze, aminek hardveres képességeiről friss pletykák érkeztek.

Hirdetés

A kínai közösségi médián Digital Chat Station néven posztoló szivárogtató véli tudni, milyen alkatrészek kerülnek majd az első kihajtható Honor mobilba, amik alapján tényleg a mobilpiac élvonalát célozza meg a gyártó. A korábbi tippekkel összhangban azt állítják, hogy a Snapdragon 8 Gen 1 processzor hajtja majd meg a mobilt, amivel számítási kapacitásban nem szenvedne hiányt  a készülék, hiszen várhatóan ez a chip hajtja majd meg a 2022-es androidos zászlóshajók túlnyomó részét.

Ami a Honor Magic V kijelzőit illeti, az utóbbi évek iparági trendjeinek megfelelően magasabb képfrissítéssel rendelkeznek majd, a friss infók szerint a belső, nagyobb képernyő (aminek a sarkában egy köralakú kivágást kaphat a szelfikamera) 90, a külső 120 Hz-en működik majd.

A poszt szerzője azt véli még tudni a Magic V-ről, hogy egy prototípus alapján a fő kamera legnagyobb felbontású szenzora 50 megapixeles lesz, a készüléket pedig 66 W-os teljesítménnyel tölthetjük majd. A szoftver tekintetében pedig azt állítja, hogy már a megjelenéstől a 12-es verziójú Android fut majd a hajtogatható készüléken.

A Digital Chat Station persze kikötötte, hogy a tényleges megjelenésre változhatnak a telefon specifikációi. Az mindenesetre biztos, hogy a azt a trendet kiválóan érzékelteti a Magic V is, hogy a hajtógatható telefonok egyre több gyártó repertoárjában jelennek meg, egyre csábítóbb tulajdonságokkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.