Hirdetés

Ezt tudja a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge



|

Sokat fejlődtek a Samsung zászlóshajói: például vízállóak, van microSD-foglalatuk, új kamerájuk és mindig bekapcsolt kijelzőjük.

Hirdetés

Gyakorlatilag a várakozásoknak megfelelő tudással mutatkozott be a Samsung Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge, amelyek ígéretes frissítésnek bizonyultak az előző generációhoz képest. 

Hirdetés

A Galaxy S7 5,1, a Galaxy S7 edge 5,5 hüvelykes kijelzőt kínál, utóbbi lekerekített. Mindkettőben közös az Android 6.0 a Samsung kezelőfelületével, a 2560 x 1440-es felbontású Super AMOLED kijelző, az új, 12 megapixeles kamera és a 4 GB RAM. 

A Galaxy S7-be 3000, a nagyobbik testvérébe 3600 mAh-s akkumulátor került, amely bár egyikben sem cserélhető, az átlagoshoz képest nagyobb kapacitás miatt akár a két napos üzemidő is összejöhet. 

Hardveresen a két készülék gyakorlatilag egyforma: mindkettőben 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 4.2, NFC és ujjlenyomat-olvasó van, mindkettő vízálló (IP68-as minősítést kaptak) és amellett, hogy 32 és 64 GB-os kiadásban léteznek, microSD kártyával is bővíthetőek. 

Az, hogy a készülékek a Qualcomm vagy a Samsung saját processzorával érkeznek, régiófüggő. A Snapdragon 820 és az Exynos 8890 egyaránt 14 nm-es, 64 bites lapkák. 

Az új Dual Pixel kamera bár megapixelben kevesebbet ad, cserébe világosabb és élesebb képeket készít még kevés fényben is, köszönhetően a nagyobb pixeleknek és a szélesebb rekesznek - ráadásul az autofókusz is fejlődött. Egyébként ilyen képeket készít

Több gyártó után a Samsungnak is van "Always-On Display" funkciója, vagyis mindig bekapcsolt kijelzője: az AMOLED képernyő állandóan mutatja az értesítéseket. A gyakorlatban valójában mégsem, ugyanis energiatakarékos gondolkodással zsebben vagy lefordított állapotban teljesen lekapcsol. 

A két új csúcskészülék március közepétől vihető haza, azonban a február 23. és március 18. között előrendelők valóban ajándék Gear VR-t és hat játékot kapnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.