Hirdetés

Ezt tudja a Galaxy S8 edge?



|

Előkerült egy lista, amely állítólag a Galaxy S8 edge specifikációit tartalmazza.

Hirdetés

Messze vagyunk még a Galaxy S8-tól, amelyről azt már tudtuk, hogy nem hozza előre a megjelenését a Samsung, illetve, hogy a fejlesztését eltolták, nincs még meg a végleges formája. 

Hirdetés

A Weibón előkerült szivárgások alapján azonban már közel járhat a Samsung a végleges specifikációkhoz, ugyanis a Galaxy S8 edge tudását a Xiaomi Mi Note 2-vel hasonlították össze a kínai oldalon. 

Míg a Mi Note 2 egy 5,7 hüvelykes, QHD-s LG kijelzőt kapott, addig a Samsung Galaxy S8 edge egy 5,5 hüvelykes, már 4K-s felbontású panellel érkezik. Természetesen a 4K-s felbontás a virtuális valóságot szolgálja ki. 

A készülékhez a Snapdragon 830 mellett az Exynos 8895 SoC-t listázták, mindkettő 10 nm-es lapka. Eddig valószínűleg tökéletesen stimmel a lista, mindezekről már sokat hallhattunk. 

Az már jóval érdekesebb, hogy állítólag 6 és 8 GB RAM-mal érkezik az újdonság. Ez utóbbi talán korai lehet, de egyes tippek szerint csak a kínai piac kap majd ilyen verziót - mint a Galaxy Note 7-nél. 

A Samsung február 26-án mutatja be a következő csúcskészülékeit, rögtön az MWC előtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.