Hirdetés

Ezt tudja az HTC új mesterséges intelligenciája



|

A saját AI-alapú asszisztensével szerelte fel az új okostelefonjait az HTC: ez a Sense Companion.

Hirdetés

Az HTC az új U Ultra és U Play okostelefonjait egy saját, mesterséges intelligenciaalapú asszisztenssel kísérte. Ez lett a Sense Companion, ami így a Google Assistant, az S Voice, a Siri és a hasonló megoldások riválisa. 

Hirdetés

Természetesen a hanggal irányítás itt is megoldott: megnyithatóak az appok, tudunk emlékeztetőket és eseményeket létrehozni. 

Az asszisztens az értesítéseket kizárólag a másodlagos kijelzőn jeleníti meg, ezzel nem zavarja meg a használatot. 

A gyártó nem akarja, hogy az AI mindennel zaklasson minket, ezért emlékszik a rendszer arra, hogy mire szoktunk válaszolni és mire nem. Ezen felül szavazhatunk is az egyes kártyákra - idővel igazodik hozzánk az asszisztens. 

Az új okostelefonok 4, illetve 2 állandóan bekapcsolt mikrofonnal hallgatnak minket. A hangutasítások mellett a hangunkat a készülék biometrikus feloldására is használhatjuk, ujjlenyomat helyett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.