Hirdetés

Ezt tudja majd a Motorola következő telefonja



|

Talán egy kicsit megkésve, de hamarosan a Motorola következő generációs telefonjai is megérkeznek, ráadásul igen meggyőző specifikációkkal felvértezve.

Hirdetés

Már egy ideje hallani pletykákat a Motorola legújabb flagship mobiltelefonjairól, viszont most végre hivatalosan is bemutatkozott a Motorola X40, a specifikációk alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy a gyártó egy erős, de azért még megfizethető eszközt szeretett volna letenni az asztalra.

A Motorola X40 egy 6.7 hüvelykes OLED kijelzővel fog érkezni, 165Hz-es képfrissítési frekvenciával és Full HD+ felbontással, ami ugyan szerénynek tűnhet a mostanában divatos 240Hz-es QHD+ kijelzők mellett, de mindjárt érthetővé válik a gyártó döntése, ha az ember azt is tudja, hogy a telefon belsejét a Snapdragon 8 második generációja fogja hajtani.

Hirdetés

Ez a SoC már az Adreno 740-es GPU-t tartalmazza, ami gamereknek valószínűleg ideális lesz, az olcsóbb kijelző pedig minden bizonnyal azért került a telefonba, hogy az új Snapdragon rendszer mellett is egy viszonylag barátságos áron kerülhessen a polcokra a készülék.

Az sem elvetendő, hogy 125W teljesítményen tölthetjük majd vezetékesen a telefont, ami azt jelenti, hogy a Motorola ígérete szerint már alig 7 perc alatt a feléig tölthetjük a 4600mAh kapacitású akkumulátort.

Három kamerát is kapunk majd, melyek közül kettő 50 megapixeles, a harmadik pedig 12 megapixeles, amik ugyan nem feltétlenül meggyőző számok, de ez is arra utal, hogy a Motorola szeretett volna egyensúlyt találni az erős hardver és a pénztárcabarát árszabás között.

A Motorola X40 először Kínában lesz elérhető, még idén decemberben (nagyjából 490 dolláros áron), azonban jövőre várhatóan a világ többi részén is megjelenik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.