Hirdetés

Ezt tudja majd az iPhone 7 - szinte minden kiderült



|

5 szín, vízálló kialakítás, A10-es processzor, a nagyobb modellen 3 GB RAM és dupla kamera - néhány az újdonságok közül.

Hirdetés

Szerdán mutatkozik be az Apple következő iPhone-sorozata, amely a jelek szerint az iPhone 7-ből és az iPhone 7 Plusból áll. Ming-Chi Kuo, a KGI Securities évek óta különösen megbízható elemzője már a bemutató előtt összeszedte, hogy mi várható az új készülékektől, így gyakorlatilag szinte mindent tudunk azokról. 

Hirdetés

Az új iPhone-ok öt színben lesznek elérhetőek: a rozé arany, az arany és az ezüst marad, az asztroszürkét a sötétfekete váltja, és lesz egy zongorafekete kiadás, fényes külsővel. Ez utóbbiból csak kevés lesz készleten. 

Az alapmodell tárhelye 32 GB-ra hízik, ezt 128 és 256 GB-os kiadások kísérik majd. Az iPhone 7 Plus memóriája a dupla kamera miatt 3 GB-ra nő, de az iPhone 7 marad 2 GB RAM-mal. 

A dupla kamerából az egyik széles látószögű lesz, a kombinációval érik el az optikai zoomhoz hasonló funkciót, illetve a fotózás utáni újrafókuszálás lehetőségét. 

Az érintésérzékeny Home gombnak hála IPX7-es vízvédettséget kapnak az új modellek - mint az Apple Watch -, de ezt nem biztos, hogy hirdeti majd az Apple. 

Távozik a jackcsatlakozó, az EarPod fülhallgatók Lightning csatlakozót kapnak a dobozban, de lesz egy adapter is. A felszabaduló helyre egy szenzor került, ami a 3D Touch-élményt fokozza. 

Az A10-es processzor 2,4 vagy 2,45 GHz-en ketyeghet, ami nagy előrelépés az A9 1,85 GHz-e után. A kamera villanóját négy LED adja majd, két meleg és két hideg színhőmérsékletű. A felső hangszóró fekvő módban sztereó hangszórópárost jelent majd a normál hangszóró mellé. A közelségérzékelő szenzor lézeres lesz. 

Szerdán kiderül, hogyan festenek az új iPhone-ok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.