Hirdetés

Ezt tudja sötétben az iPhone 7



|

Az Apple igyekszik megmutatni, hogy milyen remek képeket készítenek az aktuális iPhone-ok gyenge fényviszonyok mellett is.

Hirdetés

Az Apple egy új oldalt hozott létre, amelyen azt igyekszik bemutatni, hogy milyen remek fotókat készíthetünk az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus okostelefonjaival még gyenge fényviszonyok mellett is. A bemutatóhoz világszinten válogatott a fotósok izgalmas munkáiból. 

Hirdetés

A képek többek között Indonéziából, Izlandról, Dél-Afrikából, az Antarktiszról, illetve Sanghajból származnak. 

Az Apple szerint többet fotóznak az emberek iPhone-okkal egy nap alatt, mint bármi mással. A kevés fénynél fotózást pedig nagyban segíti az optikai képstabilizáció és az f/1.8-as rekeszérték, továbbá a hatrészes lencse, ami az aktuális iPhone-okban található. Az iPhone 6S-hez képest ráadásul 50 százalékkal több fényhez jut a kamera szenzora. Az expozíciós idő akár háromszor hosszabb is lehet az előző generációhoz mérten. 

Meg kell jegyeznünk, hogy az összehasonlító tesztekben általában a Google Pixel XL a HDR+ módjával felülmúlja az iPhone-ok tudását, de ettől függetlenül az Apple készülékei is a mobilfotózás abszolút csúcsát jelentik. 

Az Apple által közzétett fotók itt tekinthetőek meg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.