Hirdetés

Ezt tudná a Google Pixel 2



|

Befutottak az első pletykák a Google következő okostelefonjairól.

Hirdetés

A 9to5Google a múltban már többször megbízhatónak bizonyult forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a Google következő Pixel okostelefonjai vízállóak lesznek - de más is kiderült. 

Hirdetés

A pletykák alapján a vízálló burkolat mérlegelése mellett a Google a kamerára fókuszálna igazán. A Google tovább javítaná a fotózást gyenge fényviszonyok mellett, illetve még többet hozna ki kevesebb megapixelből, és további extrákkal bővítené a mobilfotózási élményt. 

A Google jelenleg több Pixel 2-t is tesztel, Qualcomm és Intel lapkákkal egyaránt. Egy darabig a MediaTek is a befutók között volt, de már kiesett. 

Az óriásnak van egy Pixel 2B nevű prototípusa is, visszafogottabb tudással és árazással: ez a fejlődő régiókban kaphat szerepet. 

A Pixel 2 állítólag minimum 50 dollárral lesz drágább a jelenlegi Pixelnél, ami azt jelenti, hogy az egyébként is prémium szintet még tovább emelné a Google, Apple-módra. 

A megjelenésről és a bemutató idejéről persze még csak pletykák sem születtek - de a trendek miatt szinte biztosra vehetjük az októbert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.