Hirdetés

Ezzel forgatja fel a mobilpiacot a Motorola



|

Kiszivárgott képen látható, hogyan néznek ki a moduláris Motorola hátlapok.

Hirdetés

A Moto G4 sorozata után a Motorola (Lenovo) igazán nagy dobása a Moto Z széria lesz, a csúcsmodellek várhatóan nagy meglepetést okoznak. 

Hirdetés

Ami azt illeti, az evleaks ki is szivárogtatta, hogy konkrétan mire számíthatunk. A RAZR okostelefon emlegetése miatt már tudtuk, hogy valami olyan dolgot akar a Motorola, ami felforgatja a piacot, és azt is pletykálták, hogy az LG G5-öt megszégyenítő moduláris technológiára számíthatunk. 

Valóban találkozik a két téma, a kiszivárgott fotón három MotoMods hátlap látható. A moduláris egységek a készülékek hátlapjára lesznek illeszthetőek. 

Az egyik moduláris hátlap zoomolható kameralencsével és komoly vakuval rendelkezik, de pontos információk még nincsenek. 

A Moto Z csúcsszéria bemutatója június 9-re várható, illetve a Project Tango-alapú készüléké is. 

A Motorola időközben a Twitteren gyakorlatilag megerősítette egy üzenettel, hogy valóban a moduláris hátlapokkal akarja megváltoztatni a mobilos világot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.