Hirdetés

F-Secure védelem a legújabb Nokia 3G okostelefonoknak



|

Hirdetés

A Symbian OS 9.1 alapú harmadik generációs S60 egy nyílt platform szoftverfejlesztők számára, amely még több funkciót, rugalmasságot és biztonságot kínál a felhasználóknak. Az F-Secure Mobile Anti-Virus megtalálható a Nokia 71 és 80 mobiltelefonok memóriakártyáin, a Nokia E60, a Nokia E61 és a Nokia E70 készülékekhez pedig elérhető a Nokia Catalogs szolgáltatáson keresztül. Az F-Secure Mobile Anti-Virus 3.0 for S60 3rd szoftver az első vírusvédelmi termék, amely ehhez a platformhoz készült. Az új mobilbiztonsági szoftver már a következő generációs mobileszközökhöz kifejlesztett szűrőmotort is tartalmazza, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teszi ezt a terméket a korábbi verzióknál. Az új szoftverkliens frissítései gyorsabbak, mivel csak azokat a szoftverelemeket frissíti, amelyek megváltoztak a legutóbbi frissítés óta. Az új F-Secure Mobile Anti-Virus 27 nyelven elérhető.
Az F-Secure Mobile Anti-Virus 3.0 kiskereskedelmi forgalomba szánt, dobozos változata megvásárolható lesz olasz, finn és angol nyelven. A termék ezenkívül elérhető az F-Secure eStore webáruházon keresztül, amelynek címe: http://www.f-secure.com/estore/ . A szoftver ára az EU tagországaiban 12 hónapos előfizetéssel 28,65 euró + ÁFA. Az ingyenes 30 napos próbaverzió a http://mobile.f-secure.com/ címen található F-Secure Mobile Portal weboldalról tölthető le.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.